Marți, 09 Februarie 2021 09:15

#Stima ta de sine se poate îmbunătăți prin acceptarea ta, cu bune și cu rele!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deseori ne comparam cu ceilalți și adesea aceste comparații ne determină să creem o imagine distorsionată a propriei noastre persoane.

De cele mai multe ori aceste comparații nu reflectă decât o imagine distorsionată a propriei noastre persoane, care creează #suferință ori #aroganță!!

Ajungem astfel să îi considerăm pe ceilalți mai deștepți, mai aspectuoși, mai pricepuți, mai bogați, mai iubiți și mai fericiți, ori să credem că suntem superiori celorlalți, că știm mai bine decât anumite lucruri, că suntem mai frumoși, mai deștepți, mai puternici.

Toate acestea au legătură cu percepția propriei noastre persoane, percepție care nu întotdeauna reflectă realitatea, care nu ne amintește de adevăratele #scopuri ale vieții, care nu ne ajută să creem conexiuni sănătoase cu ceilalți, ba dimpotrivă, ne ajută să ne îndepărtăm de oameni, ne ajută să creem #relații false create pe iluzii și pe distanță.

În felul acesta uităm să fim noi, nu le permitem celorlalți să ne cunoască, nu ne permitem noua să îi cunoaștem pe ceilalți.

Ajungem să ratăm oportunități, să nu facem lucruri pe care în mod normal am putea să le realizăm cu succes și astfel să ne micșorăm #potențialul, șansele de #reușită în viață și o viață satisfăcătoare.

Adolescenții fericiți au reușit să realizeze o imagine mai clară a propriilor persoane, o imagine aflată spre modificare în sens pozitiv, prin toate tehnicile și metodele pe care le vor descoperi pe parcursul cursului "Adolescenți Fericiți, Părinți Impliniți!"

Tu a vrea că adolescentul tau să își creeze o #imagine mai armonioasa a propriei sale persoane și să se #simtă mai bine in pielea sa?

Dacă da, îl aștept și pe aceasta sa se înscrie în cadrul cursului #Adolescenți #Fericiți, #Părinți #Impliniți!"

Detalii la nr. 0724227864- #psiholog, #psihoterapeut, #trainer, #coach #Monica #Sărăcescu

Sursa foto: Siteul adevărul.ro

Citit 1411 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 09:18

Media

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30