Duminică, 13 Noiembrie 2022 11:29

Iată despre ce a fost vorba în întalnirea cu privire la ”Luarea Deciziilor”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

✅ Adolescenții au înțeles cât de importantă este motivația interioară pentru a reuși să construiască o viață prosperă cu multă împlinire și realizări.

 

✅ Au înțeles că fără disciplină, integritate, pasiune, efort, dedicare, o relație bună cu sine și cu ceilalți, nu vor reuși să aibă rezultatele care și le doresc.

 

✅ De asemenea, au realizat că a se lăsa împinși de la spate nu este ceva de dorit și că asta le va aduce multe costuri pe termen lung.

 

✅ Au înțeles că a nu se implica și a-i lăsa pe alții să decidă în locul lor, înseamnă să nu fie activi în propria lor viață și să culeagă rezultate pe care alții le vor pentru ei, iar ei să dezvolte numeroase regrete și suferințe.

✅ Adolescenții fericiți au realizat astăzi cât de mult cât de mult fac lucruri din proprie inițiativă, pentru că PREFERĂ, sau cât de mult fac unele lucruri deoarece le sunt solicitate de către alții, pentru că TREBUIE.

 

✅ Au putut discerne între DECIZIILE  RELE , contraproductive (lenea, victimizarea, rebeliunea, abuzul de tehnologie, atragerea atenției în mod negativ, adoptarea unei atitudini negativă, etc.)

 

și DECIZIILE BUNE (persistentă în fața eșecului, petrecerea timpului cu oameni de calitate, prioritizarea activităților, șlefuire continuă a rezultatelor școlare și personale, dorința de se apropia mai mult de oameni si nu de lumea virtuală, urmarea pasiunilor, asumarea responsabilității propriilor acțiuni).

 

✅Adolescenții fericiți au putut vedea EXEMPLE CONCRETE de REUȘITĂ sau de EȘEC ale altor ADOLESCENȚI de vârsta lor, pentru ca aceștia să reușească să devină mai responsabili în viețile lor și să reușească să atingă cât mai multe  obiective în viețile lor.

 

#CursulAdolescențiFericitiParintiImpliniti!” ?

Dacă și tu dragă adolescent ești interesat de acest curs, nu ezita să mi te adresezi. Răspund cu drag la??: 0724227864 Psih. Monica Sărăcescu

Citit 464 ori

Media

Galerie de imagini

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30