Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 16:45

Iată vorbele unui cursante: ”Vreau sa schimb lumea prin profesia mea astfel încât lumea să fie un loc mai bun”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Da, îmi doresc enorm ca adolescenții cu care lucrez sa ajunga persoane realizate în viața și tocmai de aceea în această întâlnire mi-am dorit să-i ajut:

✅ să creadă și mai mult în potențialul lor și reușita lor profesională.

✅să-i determin să-și însușească motivația interioară pentru a și construi profesia pe care o doresc. 

✅să reușească să depășească cu succes anumiți sabotori interiori precum: critica, teama, neîncrederea în ceilalți ori în propria persoană, lenea, tendința de amâna ori de a fi perfecționiști.

✅să reușească să depășească cu succes sabotorii exteriori- care vin cu critică, îndoială, desconsiderare din partea celorlalți.

În această întâlnire adolescenții au învățat să se raporteze într-un mod mai eficient la critică, să-și comunice punctul de vedere într-un mod mai obiectiv și mai sănătos, care să le aducă rezultatele dorite, nu conflicte, nu reproșuri ori atacuri la persoană.

Cu această ocazie am avut în cabinet următoarele profesii: ”medic chirurg”, ”contabil”, ”polițist criminalist”, ”șef serviciu penitenciar”, și  ”fotbalist”.

#CursulAdolescențiFericitiParintiImpliniti!” ?

Dacă și tu dragă adolescent ești interesat de acest curs, nu ezita să mi te adresezi. Răspund cu drag la??: 0724227864 Psih. Monica Sărăcescu

Citit 426 ori

Media

Galerie de imagini

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30