Duminică, 26 Martie 2023 17:44

Emotiile, indicatorul stărilor noastre de spirit si a felului in care simțim viața în general.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această întâlnire adolescenții fericiți au descoperit cum acele interacțiuni sociale favorabile le permit să se cunoască mai bine, să se aprecieze mai mult, să se pună în valoare, să simtă gustul vieții și să prospere.

Prin exerciții și activități specifice adolescenții au realizat că au numeroase resurse subconștiente și că astfel pot găsi rezolvare pentru situații care în prezent le dau bătăi de cap și le provoacă emoții negative.

Ne-am antrenat inteligența emoțională, ne-am însușit o mentalitate mai pozitivă și sănătoasă pentru sporirea rezultatelor favorabile în propria viață.

Acești tineri frumoși au înțeles care sunt emoțiile lor contraproductive, dar au cunoscut și modalități pentru armonizarea lor, pentru a le da o formă mai sănătoasă, mai adecvată, mai împlinitoare.

Au învățat că și în cadrul emoțiilor se poate aplica principiul efectului ”bulgărelui de zăpadă” și că pe măsură ce acestea sunt scăpate de sub control, ele se vor amplifica, se vor intensifica și ne vor purta pe tărâmuri nebănuite și nedorite în momente limpezi.

Adolescenții au înțeles că felul în care gândim determină emoțiile noastre, sentimentele noastre, comportamentele și rezultatele pe care le avem în viața noastră. Acesta este motivul pentru care chiar dacă viața ne încearcă să vrem să ne însușim o mentalitate pozitivă și să cunoaștem din timp modalități prin care putem să ne detensionam, să ne eliberăm de emoțiile contraproductive și să atragem în schimb ceea ce ne dorim ceea ce ne împlinește ceea ce ne lipsește și ceea ce iubim.

#”??????????̦?????????????????????????!” Ediția 19

 

 

Citit 296 ori Ultima modificare Duminică, 26 Martie 2023 17:47

Media

Galerie de imagini

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30