Luni, 11 Septembrie 2023 10:24

Uite că se poate!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Deși ți se pare aproape imposibil, și căsnicia ta poate fi una longevivă, sănatoasă și împlinitoare, un adevărat model pentru ceilalți.
Poate te gândești că o căsnicie de 50 ani sau chiar mai mult ar fi plictisitoare sau că nu ai putea să trăiești atâția ani împreună cu partenerul tău, deoarece nu ați mai avea nimic nou de împărtășit și relația voastră ar deveni o rutină neplăcută.
Fusesem la o aniversare de 50 ani de căsnicie la care am fost profund impresionată de felul în care cei doi încă se raportau unul la celălalt, între ei încă era o conexiune bună. Soțul meu, văzându-mă cu lacrimi în ochi, mi-a spus: ”Lasă iubire că noi vom ajunge să sărbătorim 75 de ani de căsnicie...” asta ca să pună paie pe foc, dar într-un sens pozitiv. În urma acestui eveniment au urmat numeroase promisiuni și planuri pe care ni le-am făcut împreună și de care îmi aduc aminte cu mare drag.
Ulterior, citind un articol din presa locală despre bătrânii premiați de către primărie pentru longevitatea căsniciei lor, am rememorat cu mare bucurie evenimentul despre care ti-am povestit mai sus. Cu această ocazie am înțeles încă odată că se poate să am și eu o pe termen lung o căsnicie frumoasă și longevivă.
Tu cum te vezi peste ani alături de partenerul tău? De ce anume simți că ați avea nevoie ca să trăiți bine atât de mult timp împreună?
Citit 225 ori

Media

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30