Marți, 26 Septembrie 2023 09:51

Ceasul ticăie! De ce să lași ca timpul să se scurgă în defavoarea relației tale de cuplu?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pune stop influențelor negative care lovesc relația ta de cuplu!

Mai știi ce sugestii îți ofereau părinții tăi pentru a-ți găsi partenerul potrivit?

Mai știi ce auzeai că trebuie să aibă, să nu aibă sau să fie partenerul tău de cuplu?

În ce măsură realizezi că felul în care și-au pus amprenta părinții asupra ta în copilărie ți-a adus anumite limitări în relația ta de cuplu?

Amintește-ți ce ai tot evitat până acum cu privire la relația de cuplu în urma experiențelor tale din trecut sau a anumitor convingeri.

Îți amintești de anumite standarde, exigențe din trecutul tău de care te-ai eliberat deoarece ai realizat că ți-au adus insatisfacții?

Te-ai gândit că și ACUM în relația ta de cuplu pot exista anumite limitări obisnuințe care te împiedică să ai o relație de cuplu care să-ți aparțină cu adevărat și care să-ți aducă împlinire?

Îmi aduc aminte de mine până în urma cu treisprezece ani…nu voiam deloc să cunosc persoane care aveau profesia de marinar.

 De ce?  

Am fost foarte apropiată de părinții mei atunci când eram mică și mi-era teamă că nu mă voi putea adapta într-o asemenea relație de cuplu. Nu mă vedeam singură mult timp și nici nu credeam că pot rezolva singură o mulțime de sarcini, însă habar nu aveam cât de mult puteam crește printr-o relație în care partenerul va fi plecat multă vreme de lângă mine. 

Era clar că încrederea mea în mine nu era una prea favorabilă. 

Apoi, pe parcursul anilor, pană să-l cunosc pe soțul meu am avut parte de relații de cuplu eșuate prin care am trăit experiențe nefavorabile, prejudecăți și nesiguranță. 

Îmi amintesc de fostul meu iubit, cu care am avut o relație de lungă durată și căruia i-am spus de mai multe ori: ”Deși esti fizic langa mine, de foarte multe ori simt că nu ești aproape de mine. Simt că orice am face, nu ne putem apropia sufletește unul de celălalt. ” 

Însă, de când l-am cunoscut pe soțul meu (și asta s-a întâmplat în urmă cu 13 ani), îl simt  foarte aproape de mine, deși uneori este la celălalt capăt al lumii. 

Dacă simți că și tu vrei să te eliberezi de urmele trecutului care încă apasă pe umerii tăi, cursul ”Cum sa faci ca obișnuințele tale sa nu te însingureze și să te despartă de persoana iubită” este pentru TINE. Dă click aici pentru a vedea mai exact despre ce este vorba!

Te îmbrățișez cu căldură!

Psih. Monica Sărăcescu

Citit 254 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2023 09:56

Media

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30