Marți, 26 Septembrie 2023 11:26

Deciziile sunt ca un pașaport. Pe tine unde te conduce acest pașaport?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe tine unde te conduce acest pașaport? Către eșec, însingurare, revoltă, frustrare, insatisfacție și nemulțumire? Sau te conduce spre dezvoltare, creștere, armonie,bucurie, împlinire și realizare?

Deciziile, din păcate, în multe situații deciziile pot fi păguboase ca urmare a iraționalități, a faptului că le luăm cu lene, orgoliu, nesiguranță, amânare și victimizare. 

Deciziile bune sunt cele care ne împing să ne dezvoltăm, să avem mai mult, să oferim mai mult, însă ele întotdeauna presupun niște riscuri și costuri la care ne supunem.

Adolescentele fericite în cadrul acestei întâlnirii au învățat cum să discearnă între deciziile rele versus deciziile bune, raportate la această etapă de viață și nu numai.

Au învățat să-și analizeze propriile decizii, s-au inspirat de la cei care și-au depășit limitele, condiția, dar și de la cei care și au irosit viața și au făcut alegeri neinspirate. 

Am analizat împreună viața de zi cu zi și au înțeles măsura în care fac acțiuni pentru că ”trebuie” sau pentru că ”preferă” și că aleg din propria inițiativă să urmeze acele lucruri. 

Au înțeles diferența dintre motivația interioară versus motivația exterioară.

Au înțeles cum anume să depășească amânarea și multe alte strategii prin care deciziile să le inspire și să le aducă cât mai multe rezultate în raport cu potențialul lor.

#PsihologMonicaSaracescu 

#PsihoterapeutMonicaSaracescu

#CursDezvoltarePersonala 

"Adolescenți Fericiti, Parinti Impliniti!"

#PsihologAdolescenti

#PsihologFamilie/Cuplu

#PsihoterapieIndividuala

https://www.facebook.com/CursPentruAdolescentiConstanta/posts/pfbid02K8vFfiK2JvvPVUkDWeEiyR6fz2rXWu21cnZSXPyz49UW1h5qGxw9eBN29sLusVbBl

Contact: 0724227864- Monica Sărăcescu

Citit 357 ori

Media

Galerie de imagini

Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30