Miercuri, 07 Februarie 2024 14:08

Pe tine ce te ține dezarmat în relația de cuplu?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gândeşte-te serios la această întrebare. Ea te va ajută să ştii ce ai nevoie cu mai multă acurateţe în relaţia voastră de cuplu. Ştii, poate că de multe ori partenerul îşi doreşte să se apropie mai mult de tine, dar nu ştie cum şi de aceea este nevoie periodic să-i transmiţi asta.

 

Acum mai gândeşte-te: Când prezenta partenerului, prin ce este și face el, te ține relaxat și te face sa te simți încrezător și dornic de a fi acolo?

 

Adevărul este că atunci când relația de cuplu merge și te împlinește, simți că se totul se dezleagă în jurul tău și merg lucrurile merg în direcţia favorabilă. Astfel, cu cât vă simțiți mai dezarmați și mai deschiși unul față de celălalt, cu atât mai mult parcă lucrurile încep să meargă că unse și în alte planuri ale vieţii și în relație cu alte persoane. Aşa fiecare dintre voi sunteți mai relaxat, mai creativ, mai productiv, mai entuziasmat și fericit.

 

Când el reuşeşte să se deschidă spre tine şi tu poţi fi la fel de deschis cu faţă de el, atunci putem vorbi despre o verigă importantă a conectarii profunde din relaţia voastră de cuplu.

 

Dar oare cum se obține asta?

 

Prin integritate, asumare, prețuire, atenție, răsfăț, încredere.

 

Tu ai răspunsurile la cele două întrebări de mai sus? Aștept cu nerăbdare un mesaj sau comentariu prin care să mi le comunici.

Citit 179 ori

Media

Mai multe din această categorie: « Relația cu propriul corp in perioada adolescenței
Login pentru a posta comentarii

anpc sal 30 sol 30